Aanschaf iPad

Een nieuwe iPad

Om de lessen goed te kunnen volgen is een iPad nodig. Welke geschikt is kunt u zien op de pagina “geschikte iPad”, klik hier om deze bekijken. Heeft u een van deze iPads? Dan zit u goed. 

Heeft u nog geen iPad en overweegt u er één aan te schaffen en u wilt niet gebruik maken van de iPad die door school beschikbaar gesteld kan worden? U kunt zelf overal waar dat mogelijk is een iPad aanschaffen. De Apple Store (online), MediaMarkt, Xando ,Bol.com e.a. zijn goede mogelijkheden om er een aan te schaffen. Dat kan ook een geviseerde (refurbished) zijn. Klik hier om te zien welke Apple op dit moment verkoopt voor een aantrekkelijk prijs. Daarnaast biedt MacBizz vaak ook gereviseerde iPads aan naast nieuwe apparaten. Dit alleen wanneer ze gereviseerde apparaten op voorraad hebben.

School biedt een mogelijkheid om een iPad aan te schaffen met een aantrekkelijke korting via onze zakelijke partner, Infotheek.

Beschermhoezen

Het is een “must have”, een geschikte beschermhoes. Een ongeluk zit en in een klein hoekje. Wij adviseren een degelijke beschermhoes. De afweging € 30,- tot € 60,- voor een hoes uit te geven ten opzichte van een bijvoorbeeld een nieuw scherm à € 120,- of meer, is snel gemaakt. 

Verzekering

Een verzekering is ook sterk aan te raden. Lees de kleine letters wel even goed door of de verzekering past en uitkeert in de gevallen van schade die voor de hand liggen bij het gebruik van de iPad in een schoolomgeving. Er zijn maatschappijen die zoveel uitzonderingen hebben dat het afsluiten van de verzekering niet zinvol is.